Kwaliteit

Natuurlijk werken de medewerkers van ’t Huis Ter Mee zeer hard om op alle werkgebieden een hoog kwaliteitsniveau te halen. Daarin zijn zij niet alleen.
Het bedrijf wordt gecontroleerd op verschillende vlakken door verschillende instanties om gewenste certificaten en rechten te mogen behouden. Deze instanties zijn HACCP, Skal, VWA, Kvw en het Cpe.

Keurmerken

Wij hebben een breed assortiment van biologische kip-producten. Maar ook voor overige vlees, snack en vegetarische producten kun u bij ons terecht. Onze biologische producten kunt u herkennen aan het Beter Leven Keurmerk van de dierenbescherming (3 sterren), het Europesche biologische logo , het EKO-keurmerk , het HACCP-keurmerk en het Demeter-keurmerk .

Europese biologische logo

Europese biologische logo

U herkent een biologisch product aan het EU bio-keurmerk. Het biologisch keurmerk maakt duidelijk dat het product voldoet aan de EU-regels voor biologische landbouw. Alleen producten met dit logo mogen als biologisch verkocht worden.

HACCP

HACCP

Huis ter Mee draagt het HACCP Keurmerk en daar zijn wij trots op, want dat betekent dat u als klant altijd kunt rekenen op producten met een hoog kwaliteitsgehalte HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point). HACCP behelst een procescontrole en beheersing van gezondheidsrisico’s. Dit HACCP-systeem staat altijd onder toezicht van de inspectie gezondheidsbescherming / Keuringsdienst van Waren.

Beter leven

Beter leven

Het Beter Leven kenmerk is door de Dierenbescherming in het leven geroepen om diervriendelijker vlees voor consumenten beter herkenbaar te maken. Het kenmerk laat zien dat het product is gemaakt met méér respect voor dieren. Het is gebaseerd op afspraken tussen producenten en de Dierenbescherming en de naleving wordt gecontroleerd door onafhankelijke instanties. Het Beter Leven kenmerk kent drie sterren: hoe meer sterren, hoe diervriendelijker.